Zapatero, a tus zapatos

Es diu per aquests topants de la xarxa que l’il.lustre president del govern del regne és un amant del muntanyisme, de la pesca de riu… i un acceptable jugador d’escacs.

No sé molt bé d’on prové la fotografia del post d’avui, en quin moment fou presa, però sigui com sigui caldria picar-li la cresta al president, o potser als seus assessors, perquè com es pot comprovar el rei i la dama blancs estan col.locats a l’inrevés, i no només això sinó que la dama blanca s’ha enrocat com si es tractés del rei. I si mirem les peces negres s’intueix que en aquest bàndol dama i rei també estan girats. Tal com bé apunta un internauta a la web d’AjedrezND, qui sap si es tracta d’un senyal sobre la successió de la monarquia a Espanya. S’abolirà la llei sàlica? Veuran els nostres fills i nets la coronació de la reina Leonor?

Sigui com sigui el que va apuntar que el president era un jugador d’escacs "acceptable" crec que va exagerar una miqueta… desconèixer la posició inicial de les peces, i deixar que la dama del rival s’enroqui, crec que dista molt de considerar-se "acceptable".

Zapatero, a tus zapatos.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.